Eli van Berkel

Eli van Berkel

Directeur

"Persoonlijk contact met de klant vind ik erg belangrijk, want zo weet je wat er leeft."

Peter Westerhof

Peter Westerhof

Directeur

"Blijf altijd op de hoogte via je digitale polismap. Deze richten wij voor u in."

Arnoud Dijkstra

Arnoud Dijkstra

Financieel adviseur

"De wereld om ons heen verandert heel snel, een regelmatige update van uw situatie is heel belangrijk."

Safan Pattiruhu

Safan Pattiruhu

Administratief

"Als de telefoon rinkelt, is de kans groot dat ik de snelste ben die opneemt."

De Van Berkel Adviesgroep is een full service dienstverlener die u het werk en de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goed pensioen en het sluiten van een hypotheek op maat.

Op al deze gebieden bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en de financiële instelling. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en kennis van zaken. Al onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen.Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten.

Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In deze dienstenwijzer geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs bij ons kantoor: Van BerkelAdviesgroep BV. Hierna vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via deze website.Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Op werkdagen zijn de openingstijden van 08.30 uur tot 17.00 uur. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.

Lidmaatschappen en registraties
Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

  • AFM
  • SEH
  • Autoriteit Financiële Markten (AFM)
    De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12004055. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.Stichting Klachteninstituut Verzekeringen (SKV)Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben, en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Verzekeringen, een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij de SKV is 21324354.