Voor de onderstaande werkzaamheden zijn 4 service uren beschikbaar. Mochten zaken meer tijd in beslag nemen dan zal de adviseur van VBA dit met u bespreken en hier zullen dan vooraf afspraken over gemaakt worden met het oog op de beloning.


Digitaal dossier

U krijgt uw eigen digitale polismap met uw eigen inlogcode.

4 service uren beschikbaar

Bel of mail gerust voor een afspraak buiten kantoortijd.

Jaarlijkse premiecontrole op uw autoverzekering

Jaarlijkse poliscontrole voor u autoverzekering. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de scherpste autopremie en natuurlijk degelijke voorwaarden.

Onderhoud en controle levensverzekeringen

De adviseur gaat met u in gesprek over de lopende polssen. In dat gesprek checken we of het oorspronkelijke advies en de daarop gebaseerde levensverzekering nog aansluiten bij persoonlijke- en financiële situatie, uw wensen en doelstellingen. Daarnaast vullen we met u een risicoprofiel in om te bepalen of het product nog in uw profiel past.

Financieel rapport

1x per jaar maken we aan de hang van een grondige inventarisatie (inkomen, pensioen, lopende verzekeringen, spaargeld) een financieel rapport, waaruit u op kunt maken hoe u ervoor staat bij: arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden en pensioenleeftijd. Aan de hand van dat rapport brengen we een advies uit.

Pensioen check

In principe valt dit onder uw financieel rapport. Samen met u lopen we uw U.P.O. nog door als aanvulling op het financieel rapport.

Nu voor slechts € 22,50 per maand.

Aanvragen pakket

U kunt in het formulier hieronder het pakket aanvragen.

  Naam *:

  Adres *:

  Postcode *:

  Woonplaats *:

  E-mailadres *:

  Telefoonnummer *:

  Bankrekening *: